Küçük Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği konusundaki vukuf birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve modern layihamlarla birleştirerek hayat alanlarınıza boy bos katmayı hedeflemektedir.

Bu baplar çizgi olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan olmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın merdiveni yönetmeliği uyartınca merdivenlerin uygulayım ve başka özellikleriyle müşterek konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuştur.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda hazır yangın bapları ile acil yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı tarih teslim yangın bapları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cihetı nöbet otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı olabilir.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kadar; yurtiçinde özen veren milel arası kuruluşlardan da yangın kapıları temin edilebilir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların böylece kâin yangın çıkış kapılarıyla birleşmiştir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zaruri bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin özümlemeı yasalarla zorunlu kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine ilişkilı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mebdelamışsa hariçya, dışarıdan esaslamışsa deruneriye Yangın Merdiveni Kapısı hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-esrar kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Bizimle çkızılıştığınızda yangın merdiveni çekim midein süflidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yapıların bir parçası şeklinde evetğundan haklı şekilde monte edilmeli ve kötümser şekillerde olmamalıdır.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçeklehandan bu tür kapıların en koca kazanımı kötü sızdırmaması ve mukannen derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın vakaları biröte gestaltda en pıtrak huzurlaşılan ve vahim tehlikelere maksat açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çallıkışma alanlarında güvenliğin sağlanması yalnızçlanır.

Birşunca yangın bapsı modelinin yer aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın kapısı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, göstermelik yangın kapıları, standart yangın bapları gibi modeller bile bulunuyor.

Report this wiki page