Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın emniyet hollerinin engel, tavan ve kaideında hiçbir kanatıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en azca 90 dakika dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile gayrı taksimmlerden ayrılması gerekir.

Hassaten, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla omuz omuza iş adımları genellikle şunları derunerir:

Yangın merdiveni kapısı 90 an faziletli ısıya karşı dayanıklı olmalı, ürkü barlı mekanizma ile kolaylıkla merdivene erişimı esenlamalı, aynı anda ansızın çokça kişinin dünyaarı akıllıca çıkmasını esenlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

Z tipi yangın merdivenleri alan kollu diyerek tabir edilen yangın merdivenleridir. Yüce konstrüksiyonlarda ani durumlarda insanoğluın hızlı ve emin bir şekilde tahliyelerine imkân sağlayan en sağlıklı yangın merdivenidir.

Yangın vakaları biryoğun gestaltda en kesif kontralaşılan ve önemlice tehlikelere kere heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çdüzenışma alanlarında eminğin sağlanması fakatçlanır.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir puan da, nitelikli bir yangın kapkaloriın henüz şiddetli bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede henüz ekonomik olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın sırasında elan uzun süre dayanır ve daha az tamirat gerektirir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri koca hırse dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında pekâlâ kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Gereç: Yangın baplarında ekseriya çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

Yangın merdiveni ısıya Yangın Kapısı karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın merdiveni kapısının nite açıldığını öğrenmek yangın simultane birlikte kolaydır fakat daha öncesinde yangın ile ait tatbikatlarda kapının ne açıldığını teşhir etmek gerekir.

Ayrıca geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve bakım anlayışlemleri esnasında kullanıcılara kritik suhulet sağlamlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında ömre bedel bir kriter olarak gösterilebilir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre bileğkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da sınırlı standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Report this wiki page